Toekenningen voorjaar 2015

Tijdens de vergadering van 17 april 2015 heeft het bestuur van de stichting besloten tot het ondersteunen van de volgende initiatieven:

Voor de stage van Djemida Tönjes wordt een bedrag van €1.000 ter beschikking gesteld. Haar ervaring m.b.t. muziektherapie zal bijdragen aan de praktijk in Nederland.

Hans Blok ontvangt €2.000 t.b.v. The Heritage Project waarin hij werkt met kansarme kinderen. Ook deze ervaring zal bijdragen aan de praktijk in Nederland.

Muziekhuis Deventer ontvangt €1.250 t.b.v. bijscholing van docenten.

Stichting MEC ontvangt €3.500 voor het ontwikkelen en uitvoeren van een training voor leerkrachten om de muziekmethodiek beter toepasbaar te maken in het basisonderwijs.

Maaike van der Linden ontvangt €1.695 t.b.v. de Boloband, een muziekgroep van kinderen uit Bos en Lommer onder leiding van studenten die in de wijk wonen.

Kunst met plezier ontvangt €900 t.b.v. Uit de toon, een muziekproject met mensen met een beperking.

Voor Internationaal Orgelfestival Dordrecht wordt een bedrag van maximaal €2.500 gereserveerd voor Nederlandse talenten die aan het programma met Mater Mosa willen deelnemen.

Nieuwe aanvragen zijn welkom vóór 1 november 2015. Meer over de procedure vindt u hier.

Let op: De prioritering en toewijzing van projecten door stichting Wim de Monchy geschiedt op kwaliteit en hoeveelheid van aanvragen/aanvragers en prioriteiten in het beleid. Aan eerdere toewijzingen kunnen geen rechten worden ontleend voor toekomstige aanvragen.